Wine Country Residence

Wine Country Residence

The client bought an existing house as a family retreat and added additional buildings, including a guest house, barn, and speakeasy-game room to accommodate their growing clan. The former entry vestibule was reconfigured to become a favorite sitting room at the front of the house. The dining light fixture is on a pulley, and adds scale and drama to the large, open living space. The client loves intricate veining in their marble slab selections, rustic wood, and a mix of their collections, including Moroccan rugs, sculpture, antiques, and new pieces.

Architects – Charlie Barnett/Sid Hoover
Contractor – Cello & Maudru Construction
Photography – Stefano Scata

07_373512.jpg
08_373525.jpg
10_373847.jpg
11_373828.jpg
13_373551.jpg
16_373474.jpg
17_373717.jpg
21_373731.jpg
22_373573.jpg
24_373599.jpg
27_373610.jpg
30_373643.jpg
31_373402.jpg
33_373408.jpg